Ενημερώσεις

Απαντήσεις του Γιώργου Σιδέρη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνου του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ στις ερωτήσεις της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού στα κόμματα πριν τις εκλογές

Δημοσιεύουμε τις απαντήσεις του Γιώργου Σιδέρη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνου του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας της ΚΕ στις γραπτές ερωτήσεις που απέστειλε η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού στα κόμματα πριν τις εκλογές.

Επισφαλής η λειτουργία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Δράμας

Το Νοσοκομείο της Δράμας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα με τις 250 κλίνες του προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες του στους πολίτες του νομού Δράμας και των όμορων περιοχών καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη του μεγάλου όγκου περιστατικών.

Εν τούτοις, η Νοσηλευτική Υπηρεσία του, είναι σημαντικά υποστελεχωμένη, έχοντας σήμερα 76 κενές θέσεις μόνιμου Νοσηλευτικού Προσωπικού 7 θέσεις Μαιών 1 θέση επισκεπτών υγείας 14 θέσεις τραυματιοφορέων βοηθών θαλάμου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Προς τον Υπουργό: Υγείας, κ. Αθ. Πλεύρη  


Θέμα: «Αναγκαία η στήριξη του νοσηλευτικού επαγγέλματος από την Πολιτεία και η δημιουργία Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού»

Σελίδες