Δελτία Τύπου

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΑΣΟΝΟΠ - ΤΟ ΣτΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με την Απόφασή του 1735/2023 το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε το συνάδελφο κ. Γεώργιο Τσόλα σε αναίρεση που είχε κάνει κατά της 3435/2022 Αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία είχε απορριφθεί ένσταση του κατά της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών των Περιφερειακών Συμβουλίων και των Εξελεγκτικών Επιτροπών και των αντιπροσώπων στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ε.Ν.Ε. των Περιφερειακών Τμημάτων της Ενώσεως Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.).

Κοινή Συνάντηση Φορέων (ΕΣΑΝ – Πα.Σ.Ο.Νο.Π )

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας μετά από πρόσκληση του ΕΣΑΝ. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΕΣΝΕ, των συλλόγων Μαιών/μαιευτών, εκπρόσωποι του συλλόγου των επισκεπτών Υγείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΝ.

Επιστολή Υπόμνημα της ΠαΣΟΝοΠ προς το Υπουργείο Υγείας

Επιστολή -Υπόμνημα προτάσεων  απέστειλε η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού ( ΠαΣΟΝοΠ ) στον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με το προσχέδιο της Συνθήκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας World Health Organization για την πρόληψη και ετοιμότητα έναντι των πανδημιών.

Σελίδες