Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΟΝΟΠ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κ.ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Γεώργιου Τσόλα του αναπληρωτή ταμία κ. Στυλιανού Κατσικαρέλη και του έφορου δημοσίων σχέσεων κ .Μάριου Πάντζαλη της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠαΣΟΝοΠ) με τον Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική  Συμμαχία κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.


Η συζήτηση έγινε σε ένα ομολογουμένως θετικό κλίμα αντιλαμβανόμενες και οι δυο πλευρές την ανάγκη μεταρρυθμίσεων.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΑΣΟΝΟΠ - ΤΟ ΣτΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με την Απόφασή του 1735/2023 το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε το συνάδελφο κ. Γεώργιο Τσόλα σε αναίρεση που είχε κάνει κατά της 3435/2022 Αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία είχε απορριφθεί ένσταση του κατά της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών των Περιφερειακών Συμβουλίων και των Εξελεγκτικών Επιτροπών και των αντιπροσώπων στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ε.Ν.Ε. των Περιφερειακών Τμημάτων της Ενώσεως Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.).

Κοινή Συνάντηση Φορέων (ΕΣΑΝ – Πα.Σ.Ο.Νο.Π )

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας μετά από πρόσκληση του ΕΣΑΝ. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΕΣΝΕ, των συλλόγων Μαιών/μαιευτών, εκπρόσωποι του συλλόγου των επισκεπτών Υγείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΝ.

Σελίδες