Πα.Σ.Ο.Νο.Π.

Οι νοσηλευτές αγωνίζονται...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Τετάρτη, 10/02/2010 όλες και όλοι μαζί ενώνουμε τη φωνή μας για να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα σ΄αυτούς που επιβουλεύονται και τις τελευταίες, εναπομείνασες κοινωνικές κατακτήσεις του Έλληνα εργαζόμενου.

Όλες και όλοι μαζί, στις 10:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  αγωνιζόμαστε για:

- Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης εργασίας για το Νοσηλευτικό Προσωπικό με Ειδικό Νοσηλευτικό μισθολόγιο, ειδικό ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό καθεστώς (Β.Α.Ε.) κ.α.

- Αύξηση της χρηματοδότησης για την Υγεία με προσλήψεις του αναγκαίου, μόνιμου Νοσηλευτικού Προσωπικού(5.000 / έτος για μια τετραετία, πέραν των συνταξιοδοτήσεων).

-Ενιαία Πανεπιστημιακή εκπαίδευση για τους Νοσηλευτές και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σύμφωνα με το παράδειγμα άλλων χωρών όπως η Κύπρος, η Τουρκία, η Βουλγαρία κ.τ.λ.

-Θεσμοθέτηση ασφαλούς αναλογίας Νοσηλευτών – νοσηλευομένων στο Δημόσιο Νοσοκομείο, όπως συμβαίνει ήδη από το 2007 με νομοθετική ρύθμιση του ΥΥΚΑ για τον ιδιωτικό τομέα, και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.).

 

 

Ντου από νοσηλευτες

Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε την προσφυγή της ΠΑΣΟΝΟΠ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις τραγικές ελλείψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού και τη συστηματική παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Προσφατα θέματα

Σύνδεση - Εγγραφή



ΠΑΣΟΝΟΠ Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της Ομοσπονδίας σας







free_palestine.jpg


Νοσηλευτικη Επιθεωρηση

nosileytiki_10

"ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ"

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

BIOZO.jpg

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 123205
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους