ΑΠΕΡΓΙΑ 10/2

Μιλήστε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με το συνδικαλισμό.

Re: ΑΠΕΡΓΙΑ 10/2

Δημοσίευσηαπό whoareyou » Τρί Ιαν 26, 2010 7:02 pm

Άρη και λοιποί φασιστοπασυνοενείτες, δεν σώζεστε προσπαθώντας να μας πείσετε ότι αποφασίσατε να κατεβάσετε τα μέλη σας σε απεργία... ΝΤΡΟΠΗ σας! Δεν είμαστε δα και τόσο ηλίθιοι όσο νομίζετε....
Και τέλος πάντων, τώρα που όλοι έχουν να προβάλουν χίλια δυο αιτήματα ξυπνήσατε;;;; ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Και ένα σχόλιο όσον αφορά το σχόλιο για τους αγρότες. Εϊδατε ποτέ κανέναν αγρότη να συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματά μας... συγνώμη αλλά εδώ δε μπορούμε να λύσουμε βασικά δικά μας θέματα θα ασχοληθούμε και με το αγροτικό ζήτημα;; γιατί μη μου πείτε ότι όλοι οι αγρότες είναι αδικημένοι...
υπάρχουν και εκεί κάτι λαμόγια, Παναγία βόηθα, τα όποια όσοι έχουμε σχέση με την αγροτιά τα προσομοιάζουμε με τα δικά μας...

ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ!! :rules:
whoareyou

Δημοσ.: 11
Εγγραφη: Τετ Σεπ 05, 2007 6:46 pm

Δημοσίευσηαπό mparta » Τρί Ιαν 26, 2010 7:39 pm

Ιστορική μέρα ...
η νεοδημοκρατικομοσπονδια εξηγγειλε την πρώτη της συνδικαλιστικη δραση το 2010...
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
νομιζω οτι θα λύσει όλα τα προβλήματα μεχρι το 2020 που θα κάνει τη δεύτερη...
νούμερα... που βάζετε τα μέλη σας στο μηχανισμό της νεας δημιοκρατοριας για να ασκησει αντιπολίτευση στο μπατσοκ
Βεβαια μένει να δούμε τη δική σας κινητοποίηση, πέρα από την κινητοποίηση της αδεδυ ...
ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ... φωναζανε περυσι το Δεκεμβρη, όταν οι 2 συνομοπονδίες συμμορφώθηκαν με την εντολή του καραμανλή... να μην κάνουν πορείες... όταν όλη η Αθήνα ήταν στους δρόμους...
ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ με ΣΧΟΙΝΙ... φωνάζουν ακόμα και τώρα οι εργαζόμενοι που δεν προσκυνάνε πολιτικά γραφεία
αντε και του χρόνου να είστε καλά
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσ.: 495
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 01, 2006 6:01 pm

Δημοσίευσηαπό Αγγελος Βασιλάκης » Τρί Ιαν 26, 2010 8:21 pm

Πολύ καλά έκανε η ΠΑΣΟΝΟΠ κι έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στους αγρότες.
Σε σχέση με την απεργία συμφωνώ και με αυτό:
http://www.pamehellas.gr/docs/2212010_13404.pdf.
Α, και να μην ξεχνάμε:
http://www.pasyno.gr/

Υ.Γ Την επόμενη φορά που θα μιλήσει για φασίστες το τσουτσέκι, θα το αρχίσω στα μπινελίκια.
Αγγελος Βασιλάκης

Δημοσ.: 50
Εγγραφη: Πέμ Ιούλ 09, 2009 11:22 pm

Δημοσίευσηαπό mparta » Τρί Ιαν 26, 2010 10:03 pm

Μεγαλύτερα φασισταρια και υπόδουλοι εξουσιολάτρες που κυκλοφορούν με motorolες της policias από την παραομοσπονδία που λέγεται "ΠΑΜΕ για καφε" δεν υπάρχει...
παλιοφασίστες που κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια των κομμάτων και παραδίδεται στους μπάτσους, όσοι δεν είναι "νοικοκυραίοι", δεν μπορείτε να φτάσετε τη ψυχή και τη σκέψη όλων εμάς των ελεύθερων...
Ούτε θα παίξουμε το παιχνίδι των κομμάτων, είτε πρόκειται για τους αγρότες είτε για οποιονδήποτε άλλον, προσκυνημένο σε οποιοδήποτε κόμμα...
οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές...
οι πρασινοι αγροτοσυνδικαλιστες ...
και το ... χτενίζεται
όλοι ψάχνονται να βολευτούν, να φάνε, να επωφεληθουν ...μόνο για την πάρτη τους και ευκαιριακά...
είναι απλά τυχοδιώκτες (χωρίς να είναι σίγουρα όλοι τους...)
αυτοί που "σκοτώνονται" για την αδικία που ζούνε, που απαιτούν περισσότερα χρήματα, αδιαφορώντας όμως για την αδικία που υφίστανται όλοι οι άλλοι καθημερινά, που αδιαφορούν για την πραγματική αιτία των δεινών των ανθρώπων και επωφελούνται μιας ευκαιρίας, για να συμβάλλουν απλά και μόνο στο πολιτικό παιχνίδι της εξουσίας των κομμάτων δεν είναι τίποτα άλλο από σκατά της εξουσίας...
Α ρε ΠΑΜΕ μπουκάλια που έχετε να φατε... εσείς και όλοι όσοι στηρίζετε τον κρατικό μηχανισμό υποδούλωσης και εξαθλίωσης των ανθρώπων...
Είστε ζώα, είστε φασίστες, είστε μούρες των κομμάτων και τις εξουσίας...
νομίζετε ότι κάνετε αντίδραση, αλλά το μόνο που κάνετε είναι να στηρίζετε την πολιτική εξουσία...

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό mparta » Τρί Ιαν 26, 2010 10:10 pm

Α και μην ξεχνάμε ...
πείτε στην πασυνο ότι τα προβλήματα αυτα που αναφέρει δεν είναι καινούρια, του 2010....
υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια ...
μας εξοντωναν και τότε με την ίδια ένταση...
και υπάρχουν και σήμερα λόγω της πολιτικής των προηγούμενων ετών...
τότε που τα τσουτσέκια του πουλου του καλόγερου και του Πολύκαρπου ΑΓΑΜΙΔΙ, έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο σε ό,τι έλεγε το υπουργείο και το μόνο που κάνανε ήταν να αποπροσανατολίζουν τους εργαζομένους από τα προβλήματά τους για να έχει ο ατσαλάκωτος την πολυποθητη εργασιακή ειρήνη...
τσουτσέκια, φασιστάκια
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό Αγγελος Βασιλάκης » Τρί Ιαν 26, 2010 10:20 pm

Mparta, άμα είναι να σε πίνει μη το πίνεις το γαμημένο.
Δεν ξεχνώ:
Αγγελος Βασιλάκης

Δημοσίευσηαπό mparta » Τρί Ιαν 26, 2010 10:24 pm

...γιατί είναι κάτι από αυτά που λέω και δεν ισχύει?

ΥΓ ούτε εγώ ξεχνώ
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό Αγγελος Βασιλάκης » Τετ Ιαν 27, 2010 11:23 am

mparta έγραψε:...γιατί είναι κάτι από αυτά που λέω και δεν ισχύει?

ΥΓ ούτε εγώ ξεχνώ

Ρε Πέτρο μας περνάς για μαλάκες;
Λες, "ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ πουλημένοι και δειλοί".
Αυτό εδώ http://www.pasonop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=187:-----176-- τι είναι;
Ποιά η σχέση τής ΠΑΣΟΝΟΠ με την ΕΔΟΘ της ΑΔΕΔΥ;
Άϊντε να πούμε.
Μάλλον τώρα που πάει να μπει η αγαπημένη μου ΠΑΣΥΝΟ στην ΑΔΕΔΥ, η τελευταία έγινε... ξεπουλημένη (και τα υπόλοιπα).
Προσωπικά είμαι της άποψης η ΠΑΣΥΝΟ να κατεβαίνει με τις απεργίες τού ΠΑΜΕ κτλ.
Αυτό δε γίνεται με τους Μπαλιόζογλου και Δραχτίδηδες.
Ξέρω τους συσχετισμούς στην ΠΑΣΥΝΟ.
Τι να κάνεις.
Απο κει και πέρα αν δεν είμαι προσωπικό ασφαλείας, δε θα κατέβω στην Κλαυθμώνος αλλά στο Σύνταγμα, εκεί που υπάρχει αυτό που υπάρχει.
Καθότι το ΠΑΜΕ, με όλα τα στραβά του -ως τροτσκας τα ξέρω πολύ καλά-, είναι το μόνο που έχει ταξικές αναφορές.
Τα γκρουπούσκουλα μπορούν να πάνε με τους ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ τού Κύρκου, όπως έκαναν στις 17 του Γενάρη που μας πέρασε, στο όνομα της επανάστασης.
Στην Κλαυθμώνος ας πάνε οι Πιστόλες.
Καιρός ήταν.
Το ζήτημα είναι το εξής:
Θα πάνε;
Οι μπούμπηδες ξέρουμε πού θα πάνε.
Τα άλλα που γράφεις είναι αναρχοσυνδικαλιστικές παπαριές ανάξιες λόγου.
Και μην ξεχνάμε:
http://www.pasyno.gr
:aikido:
Εικόνα
Αγγελος Βασιλάκης

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Τετ Ιαν 27, 2010 10:02 pm

Α ρε mparta που είχες πάει από νυχτέρι στο γηροκομείο να συμπαρασταθείς στα σούργελα.
Εγώ τα ΄χα πει από τότε.
viewtopic.php?f=8&t=245&p=3594#p3594
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσ.: 143
Εγγραφη: Τρί Μάιος 27, 2008 11:16 pm

Δημοσίευσηαπό Αγγελος Βασιλάκης » Τετ Ιαν 27, 2010 10:22 pm

Το ενδιαφέρον συνίσταται στο πού ξέρει ο από πάνω το ότι ο... Πέτρος ήρθε στο γηροκομείο από νυχτέρι.
Εννοείται από το διαδίκτυο.
Α, ρε Πέτρο.
Δεν τσιμπάω καθότι δεν ξεχνάω ποιός και τι με το μάπετ σόου.
Όσον αφορά τα σούργελα, τουλάχιστον αυτά έχουν απολυθεί για συνδικαλιστική δράση.
Όχι σαν τους συνδικαλισταράδες που πέρα από το δημόσιο δεν έχουν δει τι παίζει.
Αυτούς τους έχω γραμμένους στο αριστερό @ μου με μικρά γράμματα.
Όσο για τα "μπουρδέλα τού ΚΚΕ" δεν ανήκω στο ΚΚΕ αν και σέβομαι πολλούς από τους αγωνιστές και βέβαια την αγωνιστική ιστορία του.
Που ΠΑΣΟΚοι και δεξιοί μαζί δεν έχουν.
Όμως επιμένω στο ΠΑΜΕ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
Να μην ξεχνάμε:
Εικόνα
Αγγελος Βασιλάκης

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Παρ Ιαν 29, 2010 8:06 pm

Ρε τι ναι αυτό το πράγμα!
Κατουρήθηκαν απ΄τη χαρά τους που θα κάνουν απεργία.
Είπαμε αυτοικανοποίηση, αλλά κάντε και λίγο κράτει.

Υ.Γ Σεβάσου λίγο το φόρουμ που σε φιλοξενεί. Εκτός αν το κάνεις για να σε :banned: και να κάνεις ηρωική έξοδο.
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσ.: 143
Εγγραφη: Τρί Μάιος 27, 2008 11:16 pm

Δημοσίευσηαπό mparta » Σάβ Ιαν 30, 2010 8:39 pm

Για να μη σου μπαίνει καμμιά ιδέα ... δεν είμαι ο toratora, το αλλο nickname που έχω το ξέρεις....
Επίσης επειδή λες ότι δεν ξεχνάς να σου θυμίσω ότι αυτοί που δεν ξεχνάς να υποστηρίζεις, όταν οι άλλοι έκαναν απεργίες και κινητοποιήσεις, είχε λουφάξει στα σκέλια της κυβέρνησης και του καλόγερου του πούλου ...
να σου θυμίσω ότι τα προβλήματα υπάρχουν χρόνια τώρα... όταν αυτοί έθαβαν τα προβλήματα και έκαναν ότι μπορούσαν για να εμποδίσουν τη συνδικαλιστική δράση διαφόρων ανθρώπων
...όταν αυτοί λασπολογούσαν ενάντια σε άλλες πραγματικές ομοσπονδίες...
...όταν αυτοί απειλούσαν Νοσ. Διευθ. για το ποιος θα μπει που στις κρίσεις
...όταν αυτοί λειτουργούσαν σαν τσιράκια του υπουργείου

Μην ξεχνάς λοιπόν κι αυτά...
...γιατί όλοι εμείς δεν ξεχνάμε.
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό mparta » Κυρ Ιαν 31, 2010 1:09 pm

να σε ρωτήξω και κάτι άλλο;
ποιοί από το συφερτό της φασιστοομοσπονδίας που γουστάρεις έχουν, πώς να το πώ, αγωνιστική δράση;
οι δαγλείτσες;
οι σκουτελαίοι;
οι μοναστηριακοί;
...αλήθεια ποιοί;
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Επόμενο

Επιστροφή στην Περί Συνδικαλισμού

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες