ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μιλήστε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με το συνδικαλισμό.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Πέμ Ιουν 04, 2009 10:58 am

Διάβασα σήμερα το μπλογκ της "ανεπίσημης" και χάρηκα πάρα πάρα πολύ.
Θέλουν οι gay να κρυφτούν και η χαρά δε τους αφήνει.
Αναλύοντας λοιπόν τις δημοσιεύσεις παρατηρεί κανείς τα εξής:
1. Μια φωτογραφία γυμνού ανδρός την οποία υποτίθεται την απευθύνουν σε άλλον. Είναι όμως φανερό ότι το μυαλό τού/των συγγραφέων του μπλογκ γυρνά γύρω από σφιχτά ανδρικά κορμιά, κώλους κλπ. Παρότι αγοράκια...
2. Από τα γραφόμενα γίνεται φανερό ένα άσβεστο μίσος για τις γυναίκες. Τα κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούνται είναι δεκάδες και οι γυναίκες γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αποτελούν είδος που τους προκαλεί εμετό.
3. Το κουτσομπολιό είναι ακατάπαυστο και μόνο από κακιασμένη γυναίκα ή από πλεγματικό ομοφυλόφιλο μπορείς να το συναντήσεις. Κατά τα άλλα ονομάζουν χωματερή το συγκεκριμένο φόρουμ.
4. Συνεχώς μιλούν για ανεκπλήρωτους έρωτες (χυλόπιτες), κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.
5. Ο τίτλος "αντισηπτικό" είναι προσδιοριστικός των ατόμων αυτών. Ως γνωστόν η συχνή ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων αμφιβόλου υγιεινής επιβάλλει τη χρήση πρϊόντων με αντισηπτική δράση. Όλα είναι ζήτημα βιωμάτων σε αυτή τη ζωή.

Το συμπέρασμα αγαπητοί/τες συνάδελφοι, από όλα αυτά είναι το εξής:
Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με διεφθαρμένους ανθρώπους. Αλλά επιπλέον
ΜΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
Αυτό τους κάνει μεν επικίνδυνους αλλά έχουν και το μεγάλο μειονέκτημα ότι το είδος τους
χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και είναι αυτοκαταστροφικό.
Ο χρόνος δουλεύει εναντίον τους και η κατάρρευσή τους θα γίνει με μεγάλη χλαπαταγή που θα σηκώσει στον αέρα φτερά, πούπουλα, κραγιόν, γόβες νούμερο 43 κλπ, κλπ.
Υ.Γ Στη φυλακή ίσως να μη περάσουν και τόσο άσχημα. Μπορεί να βρουν αυτό που ζητούν σε άφθονη μάλιστα ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσ.: 143
Εγγραφη: Τρί Μάιος 27, 2008 11:16 pm

Re: ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό mariannoula » Σάβ Ιουν 06, 2009 8:14 am

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ?ΜΗΠΩς ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ?ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ Γ ΑΥΤΟ?ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ? γΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΩς ΓΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ>?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑς.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.,ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ....ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΚ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ..ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙς ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΩΡΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.,.,,,.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥς ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΚ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ??ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....ΣΥΝΤΟΜΑ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΤΟ ΒΙΩΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΧΕ 10 ΑΤΟΜΑ...ΞΕΦΤΙΛΑ Γ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΧΙ Γ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΕ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΕΙΜΑΙ ..ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ.ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ Γ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.....ΕΚΕΒΥΛ....ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ...ΑΙΘΟΥΣΕς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ........ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ...ΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ...ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΜΕ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΣΑΙ 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΕΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΞΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΗΡΑΝ 4000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ..ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΥΜΟ ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ>??ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ.......Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΡΟΔΟΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΧΑΧΑ,,,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ....ΧΑΧΧΑΧ...ΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ....ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ..ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ..ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ??ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ......Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ,...
mariannoula

Δημοσ.: 3
Εγγραφη: Τετ Ιουν 03, 2009 8:31 am

Δημοσίευσηαπό mparta » Σάβ Ιουν 06, 2009 1:59 pm

ΩΠΑ Τί έγινε?
Ασχολούμαστε με το αγαπημένο μου θέμα?
ΤΟ "μεταπτυχιακό" του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ"?
και τί μαθαίνω, ότι δεν υπάρχουν ακόμα κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που στήριζε η ΕΝΕ, η πασυνο, το ΥΥΚΚΑ και κάποια εταιρεία (δε τη θυμάμαι);
Άρχισαν βλέπω και οι μυνήσεις?
Ωραία πράγματα.
Τώρα καταλαβαίνω και αυτά που γράφει το σηπτικό αρούρη.
mariannoula, όπως καταλαβαίνω είσαι ένα από τα θύματα της απάτης, αλλά μην απαντάς στις προκλήσεις τους, μάζευε τα στοιχεία σου και τράβα τους στα δικαστήρια, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και γω με τα στοιχεία που έχω, δεν είναι πολλά, αλλά "ουκ εν τω πολλώ το ευ"
Τότε να δούμε από πού θα προσπαθούν να κρατηθούν για να μην τους πάρει η χωματερή.
Αντε να κάνουμε όλοι μαζί την επαγγελματική αναγνωρίση των ακαδημαϊκών τίτλων σπουδών.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τους σκληρούς άνδρες του αντισηπτικού.... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
[youtube]Agygg2u8gAc[/youtube]
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσ.: 495
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 01, 2006 6:01 pm

Δημοσίευσηαπό HLIOBASILEMA » Τετ Ιουν 10, 2009 7:56 pm

Παιδια η επισημοι φιλοι μας ξερετε απο που μας κρινουν>?απο την παρεα μας...δηλαδη αν κανουμε παρεα με δικους τους και δεν μιλαμε ε αντε θα μας παρουν και σε κανενα κεκ η κανενα μεταπτχιακο αν ομως μαθουν πως κανουμε παρεα με αλλους αλοιμονο μας συναδελφοι..ουτε την ταυτοτητα μελους δε θα μας δινουν..χαχααχ..α ναι ξεχασα και οποιος μιλαει κανουν μυνησεις..μονο που οταν εχεις στοιχεια δε μπορουν να σου κανουν τιποτα...ουφ αρχισαν ηδη και ξεγραφονται οι φιλοι μα ς απο τη πασυνο αντε να γραφτουν σε μια σοβαρη ομοσπονδια τη πασονοπ τουλαχιστον. και οχι τιποτα αλλο αλλα πως θα γινει να βολευτουν μερικοι....βγαζουν πρωτοκολλα στ πασυνο τερμα οι αιμοληψιες αλλα στ πραξη δεν αλλαζει τιποτα και δωστου τα εγγραφα στο σαιτ τους..χαχααχαχα...
HLIOBASILEMA

Δημοσ.: 4
Εγγραφη: Τρί Ιουν 09, 2009 11:49 pm

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Σάβ Ιουν 13, 2009 10:06 am

ενα δώρο up to date για όλους στο http://dimitrel.aforumfree.com
Γιατί μάλλον μυρίζει εκλογές...
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσ.: 94
Εγγραφη: Σάβ Ιούλ 26, 2008 10:48 am

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Δευτ Ιουν 15, 2009 9:39 am

Καλημέρα,
διάβασα τη συνέντευξη που παραθέτει στο σαιτ η ΕΝΕ. Ένα από αυτά που δε κατάλαβα είναι το πως γυρνάει η κουβέντα στους νοσηλευτές, εκεί που συζητούνταν το κάπνισμα, η γρίπη των χοίρων κλπ. Βέβαια συνέντευξη δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΑ είναι, οπότε όλα γίνονται...
Προφανώς το ΔΣ της ΕΝΕ θεωρεί πολύ σημαντικά αυτά που εξαγγέλθηκαν και δημοσιεύει τη συνέντευξη. Απευθύνεται στο μεγάλο αριθμό νοσηλευτών που έχουν κάνει ειδικότητα, αφήνοντας την υπόνοια ότι δήθεν θα πάρουν επίδομα. Αυτή είναι τακτική που την έχουν μάθει από τον υπουργούλη τους. Δεν έχει σημασία το τι κάνεις, αλλά τι έχεις αφήσει να εννοηθεί ότι προτίθεσαι να κάνεις.
Το ζήτημα των ειδικοτήτων όπως φαίνεται είναι ο επόμενος τομέας που η ΕΝΕ έχει μέλημα να γίνει από πλήρως ανεξέλεγκτος που είναι τώρα, σε πλήρως ανεξέλεγκτος και χειραγωγούμενος. Γιατί οι αλλαγές που ζητά είναι για γέλια και κενές περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Δευτ Δεκ 28, 2009 11:57 pm

Γειά σας συνάδελφοι κορίτσια, αγόρια και αναποφάσιστοι.
Κοτούλα ο Daglas, όπως ντάγκλες, στον τελευταίο Σύγχρονο.
Μόλις ανακοίνωσε ότι είναι ο "συγγραφέας" του βάκιλλου, άλλαξε πολύ το επιθετικό στυλάκι του.
Και άρχισε την κριτική επί της ουσίας.
Βρε ουστ από εδώ, που θα κάνουν και κριτική τα άτομα που κωλοβαράνε από το 2004, χωρίς να έχουν αλλάξει το παραμικρό στη Νοσηλευτική.
Η μόνη αλλαγή για την οποία είναι περήφανοι είναι η μείωση της τιμής των συνεδρίων του ΕΣΝΕ :woot: :woot: :woot:

Υ.Γ Επίσης, χρόνια πολλά και ευχές για καλύτερη χρονιά. :salut:
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσίευσηαπό marianna » Σάβ Ιαν 02, 2010 11:52 am

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ..ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΠΤΙΚΟ ΑΡΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.ΕΣΥ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΘΗΣΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Σ.Υ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ..ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ??ΕΧΕΤΕ ΛΗΞΕΙ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠ Τ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Σ Ε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΟΑΤΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ..ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΤ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ,...
marianna

Δημοσ.: 75
Εγγραφη: Δευτ Ιουν 01, 2009 12:01 am

Δημοσίευσηαπό marianna » Τετ Ιαν 06, 2010 9:53 am

Στο επόμενο ΔΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ?Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ? ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...
marianna

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Δευτ Απρ 26, 2010 7:50 pm

Έκλεισε το μπλογκ της σαπίλας. Μάλιστα.
Αφού συκοφάντησε, εξύβρισε, ρουφιάνεψε τους μη προσκείμενους στην ΠΑΣΥΝΟΕΝΕ, είπε να ξεκουραστεί τώρα γιατί λέει απογοητεύτηκε από τη
μετριότητα του μέσου όρου.
Εγώ πάλι νομίζω ότι μάλλον έκανε καμιά μετάταξη, οπότε σιγά μην ασχοληθεί πλέον.
Σε κάθε περίπτωση θα ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος από τα σηπτικά μυαλά, αν και αυτό είναι μάλλον σταγόνα στον ωκεανό της βρώμας που
μας πλημμυρίζει από το 2004.
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσίευσηαπό marianna » Σάβ Μάιος 01, 2010 11:32 am

Οσο και να θέλουν κάποιοι να μας φοβερίσουν οι αγωγές πίσω δεν λαμβάνονται..Οτι και να κάνουν.....Αυτά για μερικούς μερικούς....Δεν σας φοβόμαστε ούτε είμαστε σαν μερικούς που τη μία καταθέτουν αγωγές και μετά ζητάνε συγνώμη...Θα φτάσουμε ως τέλος με όποιο αντίτιμο....
marianna

Επιστροφή στην Περί Συνδικαλισμού

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες