ΠΑΛΙ ΤΟ FREDERICK;;;

Η εκπαίδευση είναι το μεγαλύτερο θέμα, που αφορά τη νοσηλευτική σήμερα στην Ελλάδα. Βασικό πτυχίο, μεταπτυχιακά, ιδιωτικές σχολές είναι ορισμένες συνισταμένες του θέματος αυτού. Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας.

ΠΑΛΙ ΤΟ FREDERICK;;;

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Παρ Οκτ 17, 2008 11:30 am

Επειδή ο orderly επαναλαμβάνει κάτι για το frederick καλό θα ήταν να μας πει τι ακριβώς γνωρίζει γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Ούτε για βασίλισσες ούτε εάν φέτος το μεταπτυχιακό γίνεται, ούτε τι έγινε με όσους τελείωσαν, ούτε εάν συνεχίζει να έχει την αιγίδα ΕΝΕ & ΥΥΚΑ ούτε τίποτα... Το μόνο που βρήκα στη σελίδα του ειναι για βασικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Κύπρο από το ιδιωτικό Frederick Univestity. Για οτιδήποτε άλλο γνωρίζις φίλε μου δώσε μας στοιχεία για να τα σχολιάσουμε. Μην πετάς έτσι κάτι στον αέρα.
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσ.: 94
Εγγραφη: Σάβ Ιούλ 26, 2008 10:48 am

Re: ΠΑΛΙ ΤΟ FREDERICK;;;

Δημοσίευσηαπό mparta » Παρ Οκτ 17, 2008 1:33 pm

Άραγε να έχει προβλεφθει κάποιο ποσό για την εκπαίδευση από την ΕΝΕ;
Αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια δαπανήθηκαν ποσά για την εκπαίδευση από την ΕΝΕ; και αν ναι σε ποια "προγράμματα"; Μεταπτυχιακά ή μή; Ελληνικών ιδρυμάτων ή της Αλλοδαπής;
Επίσης υπάρχουν στον οικονομικό απολογισμό;

ΥΓ Orderly, γκαντεμιά ή σου σφύριξαν κάτι... μήπως σου κάνει μύνηση ο δάκαλος ή ο ψυχολόγος ή οι άλλοι αλλότριοι επαγγελματίες που το παίζουν νοσηλευταράδες. Σκέψου....
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσ.: 495
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 01, 2006 6:01 pm

Δημοσίευσηαπό mparta » Κυρ Οκτ 19, 2008 8:04 pm

Ρε παιδιά μία βοήθεια.
Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρώ πληροφορίες για το "μεταπτυχιακό" που προωθούσε η πασυνο-ενε, για να γραφτώ και γώ.
Μεταπτυχιακό της αλλοδαπής είναι..., ...γαμάτο θα είναι ...είπα. Πάνω από συνηθισμένα και τρωτά από ελληνικούς νόμους.
Αλλά δε βρίσκω πουθενά. Στα Γραφεία της ΕΝΕ έστειλα ένα δικό μου αλλά μόνο περιοδικά και αφίσες και έντυποα της ΠΑΣΥΝΟ βρήκε πάνω από τα έγγραφα της ενε (νόμισε ότι έκανε λάθος και μπήκε στα γραφεία της πασυνό), αλλά για το μπανανοπρόγραμμα τίποτα....
'Εψαξα στο site της ΕΝΕ τίποτα
Στο site της πασυνό βρήκα ένα άρθρο Με τίτλο μεταπτυχιακά για νοσηλευτές αλλά τίποτα http://www.pasyno.gr/docs/metaptyhiaka.pdf "...The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. ".
Τί έγινε ρε παιδιά ψόφησε;
ποιοί γράφονται σε αυτό;
Είναι για κλειστό κύκλο ανθρώπων και τα πτυχία από πού τα παίρνουν; Ποιοί διδάσκουν; Πόσα είναι τα δίδακτρα; Ποιοί τα παίρνουν; Η ΕΝΕ που το βοηθούσε νομίμως και παρανόμως(η ΠΔΕ), είχε κάποιο κέρδος; Η πασυνό επίσης, έβγαλε χρήματα; Ποιά είναι η διαδικασία; Είναι ομοταγές, ομότιμο κλπ με τα Ελληνικά; Τί λέει ο ΔΟΑΤΑΠ;
Γιατί και εκεί έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Για κύπρο βρήκα μόνο αυτά:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- -- --
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ --
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -- ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Αν δεν είναι ακόμα και τώρα αναγνωρισμένο οι "απόφοιτοι" τί τίτλο θα έχουν; Αν δεν έχει ακαδημαϊκή αναγνώριση προς τί η όλη φασαρία; Τί θα γίνει με αυτούς που πειστήκανε ότι παρέχει τίτλους ΜΑΣΤΕΡ και ΔΙΔαΚΤΟΡΙΚΟΥ και πήγανε για αυτό το λόγο. Μήπως τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αποπλανημένοι; Μπορούν να διεκδικήσουν δικαστικά κάποια αποζημίωση από όλους τους υπευθύνους; Ελπίζω να μην είναι ανακατεμένη η ΕΝΕ, αλλά από ότι φαίνεται είτε λέμε ΕΝΕ είτε λέμε ΠΑΣΥΝΟ το ίδιο εννοούμε με ότι αυτό συνεπάγεται, εφόσον στο site της Πασυνό φιλοξενούνται δηλώσεις που αφορούν την ΕΝΕ:"...Η ΠΔΕ της ΕΝΕ εκτελώντας με απόλυτη επιτυχία το έργο της αναφορικά με την εγγραφή και ενημέρωση των Νοσηλευτών σε όλη τη χώρα, απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Σε σειρά συναντήσεων, έγινε απολύτως κατανοητό από όλους, ότι ο χειρισμός του πρωτόγνωρου -για τα δεδομένα της ελληνικής Νοσηλευτικής- εγχειρήματος της εγγραφής των νοσηλευτών και της διενέργειας εκλογών, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της ΠΔΕ και θα περατωθεί με απόλυτη επιτυχία με τη συνδρομή του Υπουργείου Υγείας...."http://www.pasyno.gr/docs/amoralistes.pdf

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό mparta » Παρ Οκτ 31, 2008 8:33 pm

Που είναι το φρεντερικ;
οεο;
Έψαχνα να βρω πληροφοριες αλλά δεν βρήκα. Μόνο αν πας στα γραφεία της ψευτομοσπονδίας θα βρεις μου είπαν.
Μαθαίνω δε ότι εγγραφές για το νέο "έτος" έγιναν και ήταν πολλές και με αύξηση 50% περίπου στα δίδακτρα ήτοι 4200ευρά θα πληρώσουν τα θύματα στους οβραίους.
Μαθαίνω επίσης ότι τους πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες (θα πάρεις MSc, μετά θα μπορείς να κάνεις PhD κλπ.), η αλήθεια όμως είναι γραμμένη στο φυλλάδιο που τους δίνουν. Δηλαδή μόνο Πάστερ και Δικτακτορικό, κοινώς ...
Μηνύσεις δλδ, μάλλον δεν μπορούν να κάνουν, αλλά ας το ψάξουν. Μπορούν όμως να καταγγείλουν τη λειτουργία του προγράμματος αυτού και τον τρόπο με τον οποίο προωθείται από δημόσιες αρχές. Στοιχεία υπάρχουν...
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Κυρ Νοέμ 02, 2008 8:33 pm

Χυλόπιτα (άλλη μια) από τους πρυτάνεις στους Δελφούς για την αναγνώριση των κολλεγίων.
Και κλάααμα για το "μεταπτυχιακό" του Καματερού.
Υπομονή...παλικάρια.
Ετοιμάζεται στη μαρτυρική Κύπρο η ΕΟΚΑ Γ΄(Εθνική Οργάνωση Καματερών Αποφοίτων), να δράσει για το θέμα.
Γιούργιαααα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσ.: 143
Εγγραφη: Τρί Μάιος 27, 2008 11:16 pm

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Πέμ Νοέμ 13, 2008 7:16 am

Δειτε τι βρήκα.....
ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!
Με ΑΙΓΙΔΕΣ... με γνωστούς καθηγητές που είναι και υποψήφιοι... με γνωστά ονόματα στο ΔΣ της ΠΕΔΕΕΥ... και στην τιμή των 4.200€.
Προλάβετε.....
Άσε που με bold στοιχεία αναγνωρίζεται ως επαγγελματικός τίτλος από την ΕΝΕ!!! Δηλαδή;;;;
www.atheneum.gr/moodle/file.php/1/OdigosSpoudon.pdf
Κάποιοι δεν λένε να μαζευτούνε...
'Ομως ο καιρός γαρ εγγύς....
Είδα και το πρόγραμμα του συνεδρίου της ΠΑΣΥΝΟ.... Καμιά αναφορά στη FEPI!!! Τελικά τι συνδιοργάνωση είναι αυτή; Φιλική Εταιρεία θυμίζει... Η επιστολή του ΕΣΝΕ τους ανάγκασε να μαζευτούν! Έστω και καθυστερημένα φαίνεται αρχίσαμε να σκοράρουμε κι ας μας πήρε η κατρακύλα...
Και στις 21/11 εκλογές στο σύλλογο αποφοίτων ΠΕ! Στο www.nurs.uoa.gr μπορείτε να δείτε τους υποψηφίους.
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Παρ Νοέμ 14, 2008 12:00 am

Τελικά όσο ψάχνεις... βρίσκεις πετρέλαιο...

2) Στον τομέα εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Atheneum‐
Liberal Studies (Βασ. Σοφίας 47 Κολωνάκι, 10676 Αθήνα 1ος όροφος, τηλέφωνο
επικοινωνίας / φαξ: 210.7228678)
Δείτε στο www.atheneum.gr

Ο κος Κ Κουβελιώτης πίσω από τον εκαπιδευτικό οργανισμό που μετά τον όμιλο Unesko σπονσοράρει το μεταπτυχιακό αλλά και την ένωση πως τη λενε... Πολύ μικρός ο κόσμος... κι όλος στη Β Σοφίας....
Αν θέλουμε μπορούμε να σκοράρουμε ξανά! Η ευκαιρία μας δίνεται και η εστία είναι αφύλακτη...
Στείλτε μηνύματα στα ΠΤ της ΕΝΕ με την ερώτηση εάν αυτά συμφωνούν με την ΑΙΓΙΔΑ της ΕΝΕ στο μεταπτυχιακό του Frederick.
Γιατί όπως έχω γράψει δεν είναι πλέον 15 υπεύθυνοι. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!!
Αν και απάντηση στην πρώτη επιστολή μου δεν πήρα ήρθε η ώρα για τη δεύτερη...
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Παρ Νοέμ 14, 2008 11:13 pm

Για δείτε και το www.cie.gr για να καταλάβετε πως άλλαξ..ο ...κολιές...
Πίσω από όλα ένα όνομα και μια διεύθυνση...
Ο γιος μου γιατί το ...βούλωσε;;;
Η ΑΙΓΙΔΑ που υφίσταται και φέτος σε τι ακριβώς συνίσταται;;;
Και πως ακριβώς αναγνωρίζεται επαγγελματικά από την ΕΝΕ;;;

Και για να μην το ξεχάσω όπως θα είδατε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΄"επέστρεψαν" στο συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ όμως δεν ξεκαθαρίζεται ούτε ποιος τις δίνει ούτε με βάση τι.... Θυμάστε εκείνο το "βάση του Ν.3252"...
Σας πηρανε χαμπάρι ρε... Και αναγκάζεστε να τα μαζεύετε ΟΛΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;;;
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ » Σάβ Νοέμ 15, 2008 8:54 am

Κι επειδή προσωπικά συνεχίζω να έχω πολλές απορίες μόλις έστειλα το παρακάτω e-mail στο 1ο ΠΤ της ΕΝΕ όπου ανήκω. Για αυτό βέβαια δεν θα έχω αριθμό πρωτοκόλλου όμως και για το προηγούμενο που είχα δεν είδα καμιά επίσημη απάντηση....Για δεύτερη φορά λοιπόν απλά θα περιμένω...

ΠΡΟΣ ΤΟ 1ο ΠΤ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κύριοι συνάδελφοι,

Έχει περάσει ήδη 1,5 μήνας από τη στιγμή που σας έστειλα την 1η μου επιστολή χωρίς να πάρω την οποιαδήποτε επίσημη απάντηση. Παρόλα αυτά κι επειδή διάφορα θέματα δημιουργούνται ή επανέρχονται στην επικαιρότητα θα ήθελα να σας απευθύνω εκ νέου τα παρακάτω ερωτήματα τα οποία θεωρώ ότι δεν απασχολούν μόνο εμένα αλλά αρκετούς συναδέλφους. Τώρα μάλιστα που κυκλοφόρησε και ο "Ρυθμός Υγείας" θα ήταν πολύ απλό για εσάς να απαντήσετε σε όλους εμάς μέσω επίσημων δημοσιεύσεων ως 1ο ΠΤ Αττικής.

1. Σε ποια συνεδρίαση και με ποιο σκεπτικό για 2η φορά δοθηκε η ΑΙΓΙΔΑ της ΕΝΕ στο ιδιωτικό μεταπτυχιακό του Frederick
2. Τι σημαίνει η επαγγελματική του αναγνώριση από την ΕΝΕ
3. Τι σχέση έχει ο κος Κ. Κουβελιώτης με την ΕΝΕ
4. Οι 14 μεταπτυχιακές μονάδες του συνεδρίου της ΠΑΣΥΝΟ σχετίζονται με την ΕΝΕ; Κι αν ναι γιατί ονομάζονται μεταπτυχιακές, πως χορηγούνται, κι από που προκύπτει τέτοια αρμοδιότητα. (Αυτά τα ρωτάω γιατί στο παρελθόν διαβάσαμε για FEPI και Ν.3252/04)
5. Στο κείμενο που έστειλε ο ΕΣΝΕ στην FEPI πληροφορώντας την για την υποτιθέμενη συνδιοργάνωση FEPI και ΠΑΣΥΝΟ (η οποία βεβαίως στο τελικό πρόγραμμα εξαφανίστηκε) τι απαντάτε εσεις ως ΕΝΕ; Κι επειδή προφανώς η FEPI ρώτησε την ΕΝΕ πως μας προέκυψε η απάντηση που μας προέκυψε από την ΠΑΣΥΝΟ;;;

Κι επειδή αρκετοί συνάδελφοι είναι οργισμένοι με την συμπεριφορά και τη δράση της ΕΝΕ θεωρώντας ότι ως 1ο ΠΤ αποτελείται έναν από τους βασικούς κορμούς της Ένωσής μας νομίζω ότι τώρα που ξεκίνησε η λειτουργία σας οφείλετε να πραγματοποιήσετε την 1η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών σας προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Όσο δεν προχωράτε σε μια τέτοια κίνηση και δεν απαντάτε στα επίσημα ερωτήματα των μελών σας, ταυτίζεστε πλήρως με τις δράσεις και συμπεριφορές του κεντρικού ΔΣ.

Παρακαλώ όπως αυτή η επιστολή μαζί με τις όποιες απαντήσεις να δημοσιευτούν στο "Ρυθμό της Υγείας". Επιθυμία μου επίσης είναι και η πρώτη μου επιστολή με ΑΡ.Πρωτ.37/2/10/2008 να δημοσιευτεί και αυτή προκειμένου να λάβουν γνώση για τα ερωτήματά μου και οι 23.500 Νοσηλευτές που έχουν ήδη εγγραφεί στην ΕΝΕ.
Δημήτρης Δημητρέλλης
Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Σάβ Νοέμ 15, 2008 10:17 pm

Γενικά τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια εσωστρέφεια στη Νοσηλευτική, με τον καθένα να χει το μπλογκ του και να μετρά τις επισκέψεις σε αυτό. Άντε βρε, και με διαφημίσεις σας εύχομαι.
Τα παιδιά της ΠΑΣΟΝΟΠ εξαφανίστηκαν τελευταία και τα λαμόγια ασχολούνται με το συνεδριάκι τους.
Όσο για τους υπόλοιπους 23500(;) νοσηλευτές; Ικανοποιημένοι με την κατάσταση στα νοσοκομεία κοιμούνται ήσυχοι.
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσίευσηαπό stathis01 » Κυρ Νοέμ 16, 2008 5:04 pm

ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ. ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΕΤΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ;) ;) ;)
stathis01

Δημοσ.: 41
Εγγραφη: Παρ Απρ 18, 2008 6:27 pm

Δημοσίευσηαπό marianna » Δευτ Ιουν 01, 2009 12:09 am

ΑγΑ ΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΤΥΧΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΕ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΕΔΗΝ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...
marianna

Δημοσ.: 76
Εγγραφη: Δευτ Ιουν 01, 2009 12:01 am

Δημοσίευσηαπό marianna » Δευτ Ιουν 01, 2009 11:04 am

Οσο για τον κυριο κουβελιώτη το μαγαζακι του θα το κλείσει σύντομα το frederick παιδια μου ειναι απλα ενα τει να ψαξουμε μηπως και τις επιχορηγησεις που πηραν για να φτιαξουν το μεταπτυχιακο?θα μας τα πει στ δικαστηριο ο κυριος κουβελιώτης και αυτοι που κρύβονται απο πίσω ...πλησιάζουν και εκλογές να δουμε πως θα καλυφθούν τωρα που θα βγουμε στη δημοσιοτητα χμμμ ισως και στη τηλεοραση γιατι οχι?τελειωσαν τα παιχνιδακια με στοχο τους νοσηλευτές...οσο για την εννε να δουμε τι επιχορηγηση πηρε και αυτή....μη τολμήσετε και απειλείσετε κυριοι της εννε την επομενη μερα θα στε πρωτοσελιδο αλλα ουτως η αλλως εκει θα πατε...οσο για τη πασυνο εσυ ερχεται και αυτηνης η ωρα και η καταγγελια της που εβαζε διαφημισεις υπο την αιγιδα του υπουργειου υγειας το μεταπτυχιακο....να ευχαριστησω τη πασονοπ που απο τη πρωτη στιγμη ηταν διπλα μας..ειχαν δικιο τελικα οι βουλευτες του πασοκ ......για το frederick....Σε καποιους οι απειλες δε πιανουν......εχετε φροντισει κυριοι της εννε να στε αλαζονες ομως ο κλεφτης και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρονται..εχετε καταφερει να τα εχουν βαλει ολοι μαζι σας.αληθεια ρε παιδια πως το καταφερατε αυτο??θα αλλαξει η λειτουργια της εννε να στε σιγουροι συναδελφοι πρεπει να λειτουργησει και αυτοι οι κυριοι να γυρισουν στις δουλιτσες τους.Με φιλικους χαιρετισμους .....και τα χρηματα μας δεν τα θελουμε πισω θα πληρωσετε πολυ ασχημα ..ειναι θεμα ηθικης και οχι χρηματων αλλα για αυτους τους ανθρωπους αυτα ειναι λεπτομερειες διαδικαστικες μωρε...συντομα θα φατε ποινικο κυριοι και θα λογοδοτησετε ολοι σας..
marianna

Δημοσ.: 76
Εγγραφη: Δευτ Ιουν 01, 2009 12:01 am

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Δευτ Ιουν 01, 2009 2:05 pm

Το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ και καυτό λοιπόν.
Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι
και τα λαμόγια που θα ρθουν,
ποιο θα σε πρωτοσυναντήσει (κλέφτικο).
Έχω και εγώ ποιητική φλέβα τελικά. Να το στείλω στο Ρυθμό Υγείας για δημοσίευση;
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσίευσηαπό mariannoula » Τετ Ιουν 03, 2009 8:53 am

και για να μην ξεχνιομαστε τα μαθηματα γινοντουσαν σε κρατικα κτιρια δημοσια πολεμικο μουσειο δε ξερω τωρα βεβαια πως εδιναν εκπαιδευτικες αδειες οι προεδροι των περιφερειακων που τυχενε να ηταν και διευθυνουσες σε ψευτικα μεταπτυχιακα....και αποσπουσαν απο την υπηρεσια πρωσοπικο....μαλλον θα πρεπει και αυτο να το δουμε.....εχουμε και εκλογες δεν θα ξαναβγει και ο φιλος μας ο αβραμοπουλος να καλυψει τον κο δαγλα και τον κο κουβελιωτη που ρε σεις πως τυχαινει τα γραφεια τους να ναι στην ιδια πορτα,.,....κυριε δαγλα ερχεται συντομα η σειρα σου εσυ που απειλουσες και φοβεριζες το κοσμο...με αγωγες και μηνυσεις...οσο για τον κο κουβελιωτη να αφησει τα σακακια και τις μεταξωτες κορδελες και να δει που θα βρει κανενα καλο δικηγορο να τη σκαπουλαρει που επαιρνε επιχορηγησεις χρησιμοποιωντας την unesco..το θεμα θα το αναλαβει η ποεδην και ολοι οι φορεις μας...αχ κυριε καλογεροπουλε τωρα δεν θα χεις πολυ χρονο να καλυψεις τους φιλους σου...ερχεται η ωρα των δικαστηριων για ολους μας.....και συνηθως τη πληρωνει ξερετε ο μικροτερος σε αυτες τις περιπτωσεις αντε να μπουν και οι ορκοτοι λογιστες στ γραφεια της εννε μηπως μπουν και μερικοι στη φυλακη...καλα ειναι και εκει αλλα ααπο αλαζονας να βρεθεις εκει ε??ΤΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩς ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΦΙΛΟΙ.....ΕΜΑΘΑ ΠΩς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΠΟΕΔΗΝ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ....ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΙΓΙΔΑ???
mariannoula

Δημοσ.: 3
Εγγραφη: Τετ Ιουν 03, 2009 8:31 am

Επόμενο

Επιστροφή στην Περί Εκπαίδευσης

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες