ΠΑΛΙ ΤΟ FREDERICK;;;

Η εκπαίδευση είναι το μεγαλύτερο θέμα, που αφορά τη νοσηλευτική σήμερα στην Ελλάδα. Βασικό πτυχίο, μεταπτυχιακά, ιδιωτικές σχολές είναι ορισμένες συνισταμένες του θέματος αυτού. Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας.

Re: ΠΑΛΙ ΤΟ FREDERICK;;;

Δημοσίευσηαπό mparta » Τρί Ιαν 26, 2010 11:06 pm

...ενω εσείς και ο κουβελιώτης σας...
αφωνία πραγματική
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσ.: 495
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 01, 2006 6:01 pm

Δημοσίευσηαπό marianna » Πέμ Ιαν 28, 2010 11:18 pm

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΜΥΝΗΘΗΚΕ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΥΛ ΧΑΡΒΑΡΝΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ...ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ...ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ...
marianna

Δημοσ.: 75
Εγγραφη: Δευτ Ιουν 01, 2009 12:01 am

Δημοσίευσηαπό marianna » Τρί Φεβ 09, 2010 8:19 am

ΑΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ??ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ...
marianna

Δημοσίευσηαπό marianna » Παρ Φεβ 12, 2010 10:49 am

Ο Αντισηπτικος με αυτά που γράφει περιγράφει τον εαυτό του και όλα τα καλά που έκανε για την Νοσηλευτική....Τόσα Χρόνια!!! ...Θέμα χρόνου είναι φίλοι μου..... Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ .ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ..ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΆΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!
marianna

Δημοσίευσηαπό marianna » Πέμ Φεβ 25, 2010 5:56 pm

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ www.nosileutessedrasi.blogspot.com για ολα αυτα το αντισηπτικο μουγκα?αλλα μηπως εχει να πει και κατι?Λίγος ο καιρος που σου εμεινε μην αγχωνεσαι ερχεται αργα και σταθερα η ωρα σου.....
marianna

Δημοσίευσηαπό marianna » Τρί Μαρ 16, 2010 3:22 pm

Επειδη καποιοι ξυπνήσανε και ρωτάνε για το μεταπτυχιακό να κάνω ένα εύλογο ερώτημα τοσο καιρό που βρισκόντουσαν σε άλλο πλανήτη? Τελοσπάντων μάλλον είχαν πιστέψει τα αφεντικά τους ότι θα παίρνανε μεταξωτές κορδέλλες και μεταπτυχιακά..Και επειδή έστω και αργά ξυπνήσανε οι γίδες όπως μας αποκαλούν οι φίλοι μας ότι αφορά το μεταπτυχιακό είναι όλα τα εγγραφα αναρτημένα στ site τι ισχύει ...Εάν τώρα μερικοί θέλουν να χαρίσουν τα χρηματά τους η τους περισσεύανε αυτό είναι άλλο θέμα..Η εαν πιστεύουν ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια θα τους αναγνωρίσουν τα μεταπτυχιακά και αυτό παλι είναι άλλο θέμα..Για οτιδήποτε νεώτερο μπορείτε να απευθυνθείτε σε όποια συνδικαλιστική ομοσπονδία θέλετε να πάρετε πληροφορίες πέραν των αφεντικών σας βέβαια...Η και στο υπουργείο υγείας ακόμη που έχει πάει το ζήτημα....Δεν έχω να πω κατι νεώτερο εκτός απο το οτι εχει κατατεθεί αγωγή και ερωτήσεις στη βουλη!!Ο καθένας πιστεύει όποιον θέλει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!
marianna

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Περί Εκπαίδευσης

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης