ΚΕΚ της ΕΝΕ και δωρεάν ΝETBOOK

Καταγγείλτε και γράψτε για όλα τα απίστευτα πο συναντάτε

ΚΕΚ της ΕΝΕ και δωρεάν ΝETBOOK

Δημοσίευσηαπό whoareyou » Παρ Νοέμ 20, 2009 5:30 pm

Αγαπητοί φίλοι,
αηδίασα βλέποντας στο νοσοκομείο μου την ανακοίνωση της ΕΝΕ για εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ΤΠΕ (ανάθεμα και αν υπάρχει έστω και ένας νοσηλευτής που γνωρίζει τι είναι το ΤΠΕ) στα οποία θα έβγαινε κλήρωση ενός NETBOOK!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η δε ανακοίνωση ήρθε στο νοσοκομείο ελάχιστες μέρες πριν όταν όλοι γνωρίζουν ότι τα προγράμματα βγαίνουν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν! ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ είναι αυτοί που το διοργάνωσαν!!!!!!!!!!!!!!!
To πιο τραγικό δε είναι ότι η ΕΝΕ έδωσε και 5 μεταπτυχιακές μονάδες για ένα πρόγραμμα που αντί για 4 ώρες δεν διήρκησε ούτε καν 2. Εϊχε βέβαια πλούσιο μπουφέ για τους λιγούρηδες.....Όσο δε για τους εκπαιδεύτές, τα γνωστά λαμόγια της ΕΝΕ, ξερόλες πάντα, που φυσικά θα πληρωθούν για 4 ώρες αντί για 2!!!!!!! Σίγουρα έχουν διδακτορικό στη λαμογιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω να λογοδοτήσουν!!!
whoareyou

Δημοσ.: 11
Εγγραφη: Τετ Σεπ 05, 2007 6:46 pm

Re: ΚΕΚ της ΕΝΕ και δωρεάν ΝETBOOK

Δημοσίευσηαπό mparta » Σάβ Νοέμ 21, 2009 2:00 am

Μήπως έχεις την ανακοίνωση να τη σκανάρεις να τη δούμε και οι υπόλοιποι?
Το πρόγραμμα και τη θεματολογία?
:angel2:
"Δεν έχω άλλο να διαθέσω παρά τη ζωή μου, δεν έχω άλλο να διεκδικήσω παρά την ελευθερία μου"
Χριστόφορος Μαρίνος
Άβαταρ μέλους
mparta
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσ.: 495
Εγγραφη: Τετ Νοέμ 01, 2006 6:01 pm

Δημοσίευσηαπό toratoratora » Σάβ Νοέμ 21, 2009 9:47 pm

Για ήσυχα εσείς οι δυο, γιατί θα τα πει όλα ο (παπ)Άρης στο δικηγόρο του.... :rules:
Άβαταρ μέλους
toratoratora
Πλήρες μέλος
Πλήρες μέλος

Δημοσ.: 143
Εγγραφη: Τρί Μάιος 27, 2008 11:16 pm

Δημοσίευσηαπό marianna » Τρί Νοέμ 24, 2009 10:44 am

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ?ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΥ..ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ....ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ....
marianna

Δημοσ.: 75
Εγγραφη: Δευτ Ιουν 01, 2009 12:01 am

Επιστροφή στην Καταγγελίες - Απίστευτα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης